fbpx

Să facem cunoștință

Eu sunt Oana și sunt un ”Antrenor de Visuri”

Misiunea mea:

Sunt aici pentru a te sustine să-ți îndeplinești orice vis; să treci peste frica de necunoscut și să faci un salt exponențial în atingerea obiectivelor cu succes.

Cum te pot sprijini:

Sunt aici să te ajut să descoperi Adevăratul, înfricoșător, distractiv, interesant și profund, care îți va schimba viața pentru totdeauna.

Să te duc în locuri despre care nu știai că există sau despre care nu credeai că sunt posibile.

Să te țină la un standard mai înalt… pentru că meriți asta.

Slujesc oameni care sunt determinați să evolueze, să lase în urma durerea, fricile, traumele și nefericirea și să îmbrățișeze succesul și fericirea.

Transformarea ta este motivul pentru care mă trezesc.

Nu fac promisiuni, creez descoperiri.

Sunt un Haker al minții subconștiente. Te ajut să transformi credințe, să dizolvi frici și tipare neproductive și construiesc noi realități… dar numai dacă ești dispus să îți asumi responsabilitatea pentru succesul care urmează.

Te văd cu totul și am încredere că tu ai răspunsurile.

Te ajut să ”citești” dincolo de aparențe, dincolo de mintea critică.

Slujesc cu putere, cu dragoste, onestitate, perspicacitate și pasiune.

Acesta este angajamentul meu pentru tine.

În Martie 2022 am cunoscut-o pe Oana. O femeie ca noi toate, cu familie, cu traume, cu experiențe de viață. Însă Oana avea un curaj și o determinare incredibile de a se vindeca în emoțiile ei, de a împărtăși experiența ei și de a aduce ceva frumos în viața altor oameni. Ea organiza un program de grup, terapie prin artă, și ceva m-a atras spre programul ei. Am mers cu deschidere și cu simplitate, bănuiam că va fi mai mult de atât și chiar a fost. Din tot ce a studiat și a experimentat a venit cu informații noi, cu idei și exerciții out of the box adaptate ei, și cu unele chiar din propria-i inspirație. Oana era un om ca mine, care avea curajul să vorbească altor oameni, și o făcea cu așa multă înțelepciune și lejeritate, și totuși cu structură. Exact pe sufletul meu.
Smaranda Ciurdèrean

Certificări, Diplome, experiență

Teraput certificat în metoda Rapid Transformational Therapy & Coaching, Hipnoterapeut specializat în terapia prin regresie, NLP Coach, autor, mentor și trainer pentru femeile care își doresc să-și ia puterea înapoi, să vindece traumele și tiparele care le împiedică să se simtă împlinite cu adevărat; 
 

De-a lungul timpului am acumulat peste 500 de ore în experiența de lucru 1:1 și în programele de grup pe care ghidez. 

RTT - Rapid Transformational Therapist

sub îndrumarea Marisei Peer

Certified Hypnotherapist

International Certified Hypnotherapist - Hipnoză regresivă

NLP Advaced

Programare Neurolingvistică, Psihologie aplicată, Psihologia relației de cuplu, comunicare nonverbală

Membru I.A.C.T.

Oana draga mea îți mulțumesc că mi-ai ieșit în cale și am descoperit magia pe care o faci.
Mi-a plăcut că mi-ai răspuns întrebărilor de dinainte de ședință și astfel s-a creat o legătură frumoasă între noi două.
În timpul sesiunii m-ai ghidat exact în procesul în care îmi doream să intru. Nu m-ai luat pe ocolite sau pe tehnici cu care nu aș fi rezonat, ci mi-ai servit exact exact resursele pe care le căutam.
Mi-a plăcut cât de intensă a fost sesiunea și faptul că poveștile noastre au fost foarte conectate cu tematica sesiunii.
Prima veste bună pentru mine a fost că m-am trezit cu o comandă de carte în timpul sesiunii.
Două zile mai târziu am mai vândut două cărți.
Am lucrat vechile convingeri de bani și apoi le-am testat pentru a mă asigura că am finalizat procesul.
Lucrurile se schimbă, atât în interior cât și în exterior și îți mulțumesc pentru ușurința cu care m-ai ghidat spre aceste schimbări.

Dorela Iepan

Autor

În Martie 2022 am cunoscut-o pe Oana. O femeie ca noi toate, cu familie, cu traume, cu experiențe de viață.

Însă Oana avea un curaj și o determinare incredibile de a se vindeca în emoțiile ei, de a împărtăși experiența ei și de a aduce ceva frumos în viața altor oameni.

Ea organiza un program de grup, terapie prin artă, și ceva m-a atras spre programul ei.

Am mers cu deschidere și cu simplitate, bănuiam că va fi mai mult de atât și chiar a fost.

Din tot ce a studiat și a experimentat a venit cu informații noi, cu idei și exerciții out of the box adaptate ei, și cu unele chiar din propria-i inspirație.

Oana era un om ca mine, care avea curajul să vorbească altor oameni, și o făcea cu așa multă înțelepciune și lejeritate, și totuși cu structură. Exact pe sufletul meu.

Smaranda Ciurdărean

Autor

Shopping Cart