fbpx

Fă primul pas! Programează o întâlnire gratuită!

Nu dau mai departe trauma

PENTRU CEI CARE VOR SĂ DEPĂȘEASCĂ TRAUMELE ȘI BOCAJELE

Descoperă cum să te eliberezi de povara traumelor copilăriei cu ajutorul cărții „Nu da trauma mai departe”.

Comandă acum cartea ,,Nu da mai departe trauma. Ghidul femeilor inteligente emoțional”.

În plus, te invit la primul Mastermind în care lucram practic pe subiectele din carte. 10 întâlniri saptămânale înregistrate.

Îți place să citești online?

Imaginează-ți o viață în care traumele din copilărie nu te mai țin pe loc,

iar tu te bucuri de libertate completă, emoțională și mentală

Transformarea ta începe de aici

Cartea care îți oferă un proces clar și structurat de vindecare

Uite ce vei învața

Din culisele cărții "Nu da mai departe trauma"

Pachete speciale

67 lei

89 lei

404 lei

Ce spun clienții mei

Datorită Oanei astăzi sunt alt om. Acum un an am avut o cădere din cauza epuizării și m-am trezit dintr-odată cu stări de anxietate care îmi afectau deciziile față de clienți. Dintr-odată am conștientizat frici pe care nu le avusesem până atunci. Am început să lucrez cu ea în sesiuni de hipnoterapie RTT și am descoperit foarte repede cauza stărilor mele: trauma de abandon. Toate aceste conștientizări împreună cu ghidarea Oanei, mi-au permis să mă accept pe mine, să mă iert pe mine și să îmi recapăt încrederea în mine.

Adriana Radu

Digital Business Mentor

O recomand Oana Herra ca terapeut cu toata inima.
De 4 ani investesc in proiecte antreprenoriale fara sa generez venituri din ele, fara sa inteleg unde a buba - desi aveam feedback bun de la analisti financiari si de business.
De 2 ani si ceva ma luptam cu 26 de kg aparute brusc, in 2022, desi stilul meu de viata este al unei persoane suple din toate punctele de vedere - sport, alimentatie, apa, somn etc.
In sedinta demo - 20 de minute!! - am scos la iveala problema de greutate, am rezolvat pe loc si de atunci kg se duc ca apa. Rochite pe care nu le-am purtat pentru ca se vedea foarte urat burta acum aproape ca imi sunt largi.
In prima sedinta platita am lucrat pe bani, m-am plimbat - ghidata de Oana Herra, in hipnoza - prin diverse puncte-cheie ale vietii mele si am agsit sabotorul de baza - nu merit! L-am pus la culcare si de atunci sunt pe val - vin bani catre mine din toate directiile, productivitatea mea este la cer, dar si entuziasmul si pofta de a trai.
Se face o sedinta pe luna, chiar mai rar, deci si costurile nu depasesc mersul regulat la terapie.
Recomand cu caldura!

Andreea Hrab

HR Management

Shopping Cart