fbpx

Hipnoterapeut & NLP COACH

Fă primul pas! Programează o întâlnire gratuită!

Coaching & Terapie Transformațională​

Te sprijin să treci peste frica de necunoscut și să ai o relație extraordinară cu tine, cu ceilalți și cu banii

Dacă ți-ai spus vreodată
„Așa nu se mai poate” sau „M-am săturat să trăiesc așa”,
ai ajuns în locul potrivit.

Cum poți lucra alături de mine?

Sesiuni individuale

online

Experimentezi un proces intens în 5 pași care creează schimbări profunde și de durată

Setarea intenției: Analizăm cum arată viața ta acum și ce anuma vrei să schimbi.

Vindecarea emoțională: Un proces de vindecare al traumelor emoționale este necesar pentru a „dezactiva” fiecare triger care „te face” să reacționezi de fiecare dată când realitatea actuală îți oglindește rănile stocate în subconștient.

Redefinim: Următorul pas este să redefinești cine ești, ce vrei și ce alegi să se întâmple în continuare, astfel încât să poți integra noile credințe subconștiente în viața ta de zi cu zi.

Reconstruim: Al patrulea pas e să-ți creezi dorința cu hotărâre prin acțiuni constante car e îți pregătesc mintea pentru noutate și să treci de la a gândi că poți să faci ce va la a ști și simți că poți face acel lucru.

Transformăm visele în realitate: Acum este momentul pentru acțiuni care potențează resursele tale interioare și ajută la manifestarea obiectivelor tale.

Program de grup

Online | 6 luni | Seria 2

Ce vei obține din această experiență incredibilă:

1. Transformi visurile tale în obiective clare și realizabile în doar 100 de zile.

2. Descoperi secretele pentru a manifesta dorințele tale mult mai rapid.

3. Îți crești nivelul de încredere în propriile tale abilități și curajul de a merge mai departe fără îndoieli.

4. Participi la 13 de sesiuni interactive pe Zoom pentru susținere și motivare săptămânală.

5. Ai susținere din partea unei comunități puternice de femei care sunt pe același drum ca și tine.

6.Experimentezi hipnoterapia pentru eliminarea blocajelor tale.

7. Înveți tehnici și strategii pentru manifestarea viselor tale în realitate palpabilă.

Mastermind
„Nu da mai departe trauma”

Online | 10 săptămâni

Un mastermind pe baza cărții oferă mai mult decât o călătorie parcursă împreună, îți oferă tribul de care toate avem nevoie.

Cartea este un instrument, un ghid pentru acele femei care se simt uneori invizibile, neînțelese, diferite, „lăsate pe dinafară”… într-un cuvânt „altfel”. Pentru cele care nu și-au găsit încă „tribul” cu care se aseamănă.

Eu îți voi fi ghid și vom parcurge cartea pas cu pas, astfel încât totul să fie mai ușor.

Ce câștigi urmând acest mastermind?

În primul rând câștigi o nouă perspectivă asupra trecutului tău și vei fi împuternicită să-l schimbi.
Cunoști femei asemenea ție și vei crea relații bazate pe autenticitate.
Parcurgi pagini din carte și lucrezi alături de mine. Te susțin pe tot parcursul călătoriei noastre.
În sesiunile de grup este recunoscut faptul că oamenii din acel grup contribuie la conștientizări și vindecări, care pot apărea mai greu atunci când faci asta singură.
Și nu în cele din urmă, conținutul acestei cărți susține procesul tău personal de autocunoaștere, de acceptare, de vindecare și de evoluție.

Fii de neoprit

Workshop online | 4 ore 

Descoperă cum se simte încrederea și automotivarea în viața ta de zi cu zi.

Timp de 4 ore vom identifica ceea ce te limitează să nu ajungi la viața pe care o visezi, ce te sabotează zi de zi, apoi vom scoate acest tipar de la rădăcină, astfel încât să poți înlocui asta cu semințe productive și care să te aducă mai aproape de viața mult visată.

Calendar evenimente

Testimoniale

Oanaaa m-ai facut din prima sedinta sa scot la iveala un bagaj imens de convingeri limitative din trecut. Am simtit toata viata mea teama de a fi abandonata si ca nu sunt suficient de buna fara sa imi dau seama. Sunt trecuta prin terapii multe, insa nu a avut nimeni efectul pe care l-ai avut tu chiar din prima sedinta. Revizia mentala din meditatie m a facut sa imi impregnez in cap ca scena creata de noi chiar s-a intamplat, astfel ca eu simt acum ca merit toata iubirea si mi se pare ceva normal asta. Tu esti un ingeeer! Acum inteleg entuziasmul tuturor clientilor tai!! Si ceva super misto.. facand meditatia cu mama, m-a sunat pe video in timpul meditatiei.. ca idee cum eu i-am transmis gandul😅 mi-ai oferit atat de multa protectie si siguranta inca te simteam cu mine in meditatie si cat de mult curaj imi ofereai! .. oricum e greu de descris in cuvinte, dar te ador!!❤
Sevila
M-ai învățat sa-mi ridic privirea din pământ și să mă uit în ochii omului când vorbesc și să-i spun exact ce simt. A fost o colaborare plina de empatie,ajutor și o voce blândă care te ghidează sa-ti descoperi problemele și sa le găsiți rezolvare. Am învățat de la Oana sa-mi fac timp doua ore pe zi pentru mine.Le folosesc pentru sport,ascultat muzica și citit. În urma acestui curs am obținut liniște în relația cu cei din jur,dar în special cu copiii mei.
Corina
Recomand cu toată ființa mea este cel mai mărunt lucru pe care îl pot spune. Nu am cuvinte să descriu transformarea prin care am trecut în ultimele luni și simt că este doar începutul. De la o persoană depresivă, fără chef de viață, fără perspectivă de viitor ai reușit să scoți la suprafață atât de multă încredere , de care nici nu stiam că există. Dar așa cum spui tu mereu, avem toate resursele în interior, iar tu măai ajutat să le pescuiesc. Mulțumesc mulțumesc multumesc”
Cristi
Lucrurile din viata mea incep sa se aseze. Nu mai simt respingerea aceea Oana .. nu mai simt abandonul, ma simt linistita! Si avand in vedere ca in R. o vedeam pe ea.. de aici si schimbarea mea de atitudine fata de el! S-a schimbat ceva in mine🌟sunt surprinsa cum mi se arata in 3D tot ce am lucrat noi doua!
Andreea
Oare de cate ori sa iti mai spun ca ai puteri supranaturale ? De azi, eu nu mai sunt acel om care a avut convingerea ca dupa bine urmeaza si rau. De azi imi dau voie sa ma bucur de orice fara sa imi fie teama ca urmeaza ceva rau. Datorita tie eu efectiv am sters o convingere atat de adanca … incat nu o mai simt deloc. Simt ca si cum s a intamplat intr-un trecut indepartat. Si totul doar intr-o ora…. ❤ Si la job totul a decurs ft ok si am convingerea ca voi fi top acolo datorita convingerilor noi pe care mi le-ai implementat. ❤ love u
Geanina
Sunt foarte entuziasmata in acest proces❤ Ca sa intelegi ce impact ai asupra mea … deja cand am citit ceea ce mi ai spus m-a patruns o caldura pentru ca incep sa cred in vorbele tale ❤ sunt super recunoscatoare ca te am intalnitMulțumesc mult! Nu aș fi reușit fără tine Recomand cu mare încredere și caldura!
Mirela
Shopping Cart