fbpx

Coaching & Terapie Transformațională

Te sprijin să treci peste frica de necunoscut și să ai o relație extraordinară cu tine, cu ceilalți și cu banii

Hai să vorbim.

Vrei pe bune să faci o schimbare? Ești gata să investești în viitorul tău? Vrei să știi cum este să lucrezi cu mine? Minunat!

Să începem cu un apel de 20 de minute, astfel încât să pot afla mai multe despre tine și să văd dacă suntem potriviți.

Experimentează un proces intens în 5 pași care creează schimbări profunde și de durată

Setarea intenției
 • Analizăm cum arată viața ta acum și ce anuma vrei sa schimbi, dar mai ales cum vrei să arate viața ta în momentul în care dispar toate provocările cu care te confrunți în prezent. Vei începe să înțelegi care sunt motivele reale pentru care viața ta nu arată ÎNCĂ așa cum îți dorești și cum meriți cu adevărat.
Vindecarea emoțională
 • Un proces de vindecare al traumelor emoționale este necesar pentru a ”dezactiva” fiecare triger care ”te face” să reacționezi de fiecare dată când realitatea actuală îți oglindește rănile stocate în subconștient. Vei deveni un maestru al în gestionarea stărilor emoționale ți implicit în gestionarea comportamentului și acțiunilor tale.
 • Primul pas pentru a sparge tiparul care te reține, înainte de a face orice altceva, este să cureți și să arunci vechile credințe și gânduri putrede care îți invadează mintea subconștientă. Folosind o metodă inovatoare de hipnoză numită Terapie Transformațională Rapidă (RTT), ajungem la cauza principală și motivul real din spatele problemelor tale și îți reconectăm creierul cu cuvinte și imagini noi, astfel încât să gândești, să simți și să acționezi diferit.
Redefinim
 • Următorul pas este să redefinești cine ești, ce vrei și ce alegi să se întâmple în continuare, astfel încât să poți integra noile credințe subconștiente în viața ta de zi cu zi. Aceasta înseamnă să-ți antrenezi mintea și corpul conștient pentru a-ți direcționa energia, atenția și conștientizarea către lucrurile pe care le dorești și departe de lucrurile pe care nu le vrei. Acest lucru necesită instrumente și îndrumări pentru a-ți crește gradul de conștientizare și pentru a te asigura că te deplasezi în direcția corectă.

Reconstruim
 • Al patrulea pas este sa fii in crearea deliberata a dorintei tale prin actiuni masive, aliniate. Dar nu orice acțiune, acțiune consecventă care te împinge dincolo de zona ta de confort, astfel încât să-ți antrenezi creierul că ești pregătit pentru ceva nou. Acțiunea creează o buclă de feedback între lumea exterioară și cea interioară. Când acționezi, treci de la a gândi, la a ȘTI și  a SIMȚII că o poți face.

 • Aceasta e pasul în care aliniezi acțiunile conștiente cu ceea ce ai început să instalezi în subconștient în pasul precedent. Verificăm ce frici și convingeri neproductive au rămas neexplorate și le înlocuim su sugestii și convingeri productive.
Transformăm visele în realitate
 • Acum este momentul pentru acțiuni care potențează resursele tale interioare și ajută la manifestarea obiectivelor tale. După ce am curățat trecutul de buruienile toxice, ne putem ocupa de înlăturarea obstacolelor de pe linia timpului din viitor. de asemenea vei înața tehnici de manifestare conștientă și vizualizare creativă care te vor ajuta să-ți ”programezi”viitorul așa cum îți dorești.
Testimonials

Ce spun persoanele cu care am lucrat?

Oanaaa m-ai facut din prima sedinta sa scot la iveala un bagaj imens de convingeri limitative din trecut. Am simtit toata viata mea teama de a fi abandonata si ca nu sunt suficient de buna fara sa imi dau seama. Sunt trecuta prin terapii multe, insa nu a avut nimeni efectul pe care l-ai avut tu chiar din prima sedinta. Revizia mentala din meditatie m a facut sa imi impregnez in cap ca scena creata de noi chiar s-a intamplat, astfel ca eu simt acum ca merit toata iubirea si mi se pare ceva normal asta. Tu esti un ingeeer! Acum inteleg entuziasmul tuturor clientilor tai!! Si ceva super misto.. facand meditatia cu mama, m-a sunat pe video in timpul meditatiei.. ca idee cum eu i-am transmis gandul😅 mi-ai oferit atat de multa protectie si siguranta inca te simteam cu mine in meditatie si cat de mult curaj imi ofereai! .. oricum e greu de descris in cuvinte, dar te ador!!❤
Sevil
M-ai învățat sa-mi ridic privirea din pământ și să mă uit în ochii omului când vorbesc și să-i spun exact ce simt. A fost o colaborare plina de empatie,ajutor și o voce blândă care te ghidează sa-ti descoperi problemele și sa le găsiți rezolvare. Am învățat de la Oana sa-mi fac timp doua ore pe zi pentru mine.Le folosesc pentru sport,ascultat muzica și citit. În urma acestui curs am obținut liniște în relația cu cei din jur,dar în special cu copiii mei.
corina
Sunt foartet entuziasmata in acest proces❤ Ca sa intelegi ce impact ai asupra mea … deja cand am citit ceea ce mi ai spus m-a patruns o caldura pentru ca incep sa cred in vorbele tale ❤ sunt super recunoscatoare ca te am intalnit
S.
Recomand cu toată ființa mea este cel mai mărunt lucru pe care îl pot spune. Nu am cuvinte să descriu transformarea prin care am trecut în ultimele luni și simt că este doar începutul. De la o persoană depresivă, fără chef de viață, fără perspectivă de viitor ai reușit să scoți la suprafață atât de multă încredere , de care nici nu stiam că există. Dar așa cum spui tu mereu, avem toate resursele în interior, iar tu măai ajutat să le pescuiesc. Mulțumesc mulțumesc multumesc”
Cristi
Oare de cate ori sa iti mai spun ca ai puteri supranaturale ? De azi, eu nu mai sunt acel om care a avut convingerea ca dupa bine urmeaza si rau. De azi imi dau voie sa ma bucur de orice fara sa imi fie teama ca urmeaza ceva rau. Datorita tie eu efectiv am sters o convingere atat de adanca … incat nu o mai simt deloc. Simt ca si cum s a intamplat intr-un trecut indepartat. Si totul doar intr-o ora…. ❤ Si la job totul a decurs ft ok si am convingerea ca voi fi top acolo datorita convingerilor noi pe care mi le-ai implementat. ❤ love u
Geanina
Lucrurile din viata mea incep sa se aseze. Nu mai simt respingerea aceea Oana .. nu mai simt abandonul, ma simt linistita! Si avand in vedere ca in R. o vedeam pe ea.. de aici si schimbarea mea de atitudine fata de el! S-a schimbat ceva in mine🌟sunt surprinsa cum mi se arata in 3D tot ce am lucrat noi doua!
Andreea

Cum putem lucra împreună?

Înscrie-te la o sesiune Gratuită

Descoperim împreună ce te-a împiedicat până acum să îți atinci obiectivele și îți arăt cum să aplici procesul în 5 pași ...

Stabilim prima sesiune din Program

Fă primul pas către schimbare iar mintea ta va știi cum să te susțină în atingerea cu succes a obiectivelor

Te bucuri de proces și de rezultat

Atunci când te bucuri de proces, nu doar că te bucuri mai intens de rezultatul final și îți traiești viața cu bucurie dar grabești și manifestarea obiectivelor.

Hai să vorbim.

Vrei pe bune să faci o schimbare? Ești gata să investești în viitorul tău? Vrei să știi cum este să lucrezi cu mine? Minunat!

Să începem cu un apel de 20 de minute, astfel încât să pot afla mai multe despre tine și să văd dacă suntem potriviți.

Cum funcționează

Gândește-te la creierul tău ca la un computer…

Când nu funcționează corect, îi faci un upgrade de software.

Gândește-te la creierul tău în același mod – îți vom actualiza software-ul și îi vom oferi instrumentele necesare pentru a schimba modul în care gândești despre tine, despre relații, despre oameni în general, despre bani și abundență…

Vom șterge convingerile tale limitative și vom instala credințe noi și mai bune care îți vor susține obiectivele.

Vindeăm trecutul, astfel încât să fii liberă să rescrii viitorul.

Pentru cine e potrivit

Aceast proces este pentru cei care vor performanțe înalte, care sunt 100% pregătiți să nu mai sufere de aceleași blocaje ascunse, provocări nesfârșite, durere și frică care îi împiedică să creeze o viață de succes și împlinită.

Încredere, stimă de sine, blocaje financiare, procrastinare, anxietate, vorbit în public, dependențe, depresie, sănatate emoțională și fizică, vindecarea traumelor… Acestea sunt doar câteva zone care pot fi complet transformate.

Simbioză între conștient și subconștient

Spre deosebire de coaching-ul tradițional, care funcționează doar cu mintea conștientă, abordarea mea îmbină atât tehnici conștiente, cât și subconștiente pentru a crea o armonie durabilă între ceea ce faci și ceea ce gândești.

Funcționează prin combinarea puterii unei forme inovatoare de hipnoterapie (RTT – Rapid Transformational Therapy, metodă creată de celebra Marisa Peer) și a propriului meu proces de coaching, care împreună au transformat radical viețile a mii de oameni din întreaga lume.

Folosind modalități precum coaching-ul, hipnoterapia,  mindfulness, vizualizarea, întruparea tiparelor și programarea neurolingvistică (NLP), produce un efect rapid, transformator și de durată asupra vieții tale.

_DSC5470

Schimbă lumea din interior spre exterior!

Procesul CTT aplică o formă inovatoare de hipnoterapie în combinație cu coaching-ul pentru a trata cauza principală a problemelor tale, nu doar simptomele.

În doar o sesiune de două ore, vei descoperi motivele care stau la baza provocării / problemei cu care te confrunți și le veți schimba la nivel subconștient, ceea ce creează o eliberare emoțională puternică de frică și durere.

 Lucrăm apoi pentru a schimba tiparele nesănătoase la nivel subconștient și conștient și pentru a integra noi sisteme puternice de convingeri și obiceiuri.

Acest proces îți permite să vindeci traumele emoționale și să transformi blocajele în oportunități, astfel încât să poți trăi în sfârșit viața ta ideală.

"Mai util decât 20 de ani de terapie!"
O.
Clientă
Hai să vorbim.

Vrei pe bune să faci o schimbare? Ești gata să investești în viitorul tău? Vrei să știi cum este să lucrezi cu mine? Minunat!

Să începem cu un apel de 20 de minute, astfel încât să pot afla mai multe despre tine și să văd dacă suntem potriviți.

Scapă de sindromul impostorului și încetează cu autosabotarea!

Îți sună cunoscut?

Te simți blocată
 • Ești extraordinară în ceea ce faci.
 • Tot ce ai nevoie pentru a crește este la îndemâna ta.
 • … Dar ceva nu mi se pare în regulă…
 • Ești în mod constant confuză și stresată. Ai îndoieli. 
 • Nu ai timp pentru tine, pentru un partener sau poate pentru copiii tăi.
 • Ți-e frică să nu pierzi totul.
 • Și în acest proces, te-ai pierdut pe tine însăți.
Vrei libertate
 • Vrei să fii fericită.
 • Vrei să fii entuziasmată să-ți atingi obiectivele.
 • Vrei să câștigi mai mulți bani.
 • Vrei mai multă încredere și curaj.
 • Vrei pace interioară.
 • Vrei să crezi din nou în tine.
 • Vrei succes ȘI vrei libertate.
Fricile îți stau în cale
 • Nu știi ce să faci.
 • Te lupți cu sindromul impostorului și/sau îți lipsește încrederea.
 • Ți-e frică să ”cazi” înapoi de unde ai plecat…
 • Ești îngrijorată de viitor…
 • Ți-e teamă că nu ă să ai niciodată ceea ce vrei…
 • Ți-e frică să nu faci o greșeală…
 • Ai încercat să-ți dai seama singură care e soluția, dar nimic nu se schimbă.
 • Nu știi ce să faci diferit…
Nu vrei să dai greș

 • Simți presiunea.
 • Ai multe în joc și te-ai săturat să pierzi timpul.
 • Gândurile și vocile din capul tău te înnebunesc.
 • Ai nevoie ca lucrurile să se schimbe… acum.
 • Nu poți continua așa, este prea obositor.
 • Problema este că nu știi de unde să începi.
 • Cu toate acestea, un lucru este clar: a venit timpul să faci o schimbare.
Tu deții controlul
 • Ai puterea.
 • Aceasta este cea mai bună parte,
 • Viața pe care ți-o dorești? Puteți face ca acest lucru să se întâmple.
 • Răspunsurile la provocările și dorințele tale sunt în tine.
 • Ai tot ce ai nevoie pentru a-ți crea viața la care visezi.
 • Ai nevoie doar de cineva care să te ajute.
Nu e nevoie să faci totul singură
 • Nu poți atinge măreția singură.
 • Oamenii de succes știu că pentru a reuși trebuie să se înconjoare de oamenii potriviți care îi vor sprijini în călătoria lor.
 • Ei au nevoie de oameni care îi pot ajuta să creadă în ei înșiși, să vadă lumea diferit și să acționeze.
 • Poți avea sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți realiză visurile.
Sunt aici pentru tine
 • Poți avea un coechipier.
 • Cum te-ai simți să ai un coechipier loial de partea ta?
 • Cineva care știe cum să te ajute?
 • Cineva dedicat succesului tău?
 • Cineva care te poate ridica la noi niveluri?
 • Acesta este angajamentul meu față de tine.
 • Îți voi oferi spațiul, structura și instrumentele de care ai nevoie pentru a transforma dorințele în realitate.
Hai să vorbim.

Vrei serios să faci o schimbare? Ești gata să investești în viitorul tău? Vrei să știi cum este să lucrezi cu mine? Minunat!

Să începem cu un apel de 20 de minute, astfel încât să pot afla mai multe despre tine și să văd dacă suntem potriviți.

Shopping Cart