fbpx

Hipnoterapeut & NLP COACH

Fă primul pas! Programează o întâlnire gratuită!

Să facem cunoștință

Sunt Oana, și sunt aici pentru tine.

Îmi place să mă gândesc la mine ca la un „Antrenor de Visuri”. Am fost acolo unde ești tu acum – am trecut prin provocări și momente dificile, dar am descoperit puterea interioară de a transforma aceste experiențe în resurse valoroase. Fiecare pas pe care îl facem împreună este un pas către o versiune mai bună a ta, una care se simte încrezătoare, iubită și apreciată.

Cu o experiență vastă în terapie prin regresie, RTT și NLP, am ajutat sute de femei să își recâștige puterea interioară și să își trăiască visurile. Sunt aici să te sprijin să îți construiești o viață plină de succes și fericire.

Povestea mea

Am fost întotdeauna pasionată de înțelegerea minții umane și de găsirea modalităților prin care oamenii pot depăși blocajele emoționale. După ce am experimentat pe propria piele efectele terapiei transformaționale, am știut că asta este ceea ce vreau să fac – să ajut oamenii să se elibereze de traume și să își redescopere potențialul.

Dar te invit să-mi descoperi toată povestea și traumele care au contribuit la cine sunt eu azi, în cartea „Nu da mai departe trauma”. De fapt, este un ghid și poți cit mai multe despre carte aici

Misiunea mea:

Sunt aici pentru a te sustine să-ți îndeplinești orice vis; Scopul meu este să te ajut să depășești fricile, traumele și blocajele care te împiedică să îți trăiești viața la maxim. Vreau să îți ofer suportul necesar pentru a te transforma într-o versiune mai încrezătoare și mai fericită a ta.

Cum te pot sprijini:

Folosind tehnici avansate de terapie prin regresie, RTT și NLP, îți voi arăta cum să îți depășești traumele și să îți construiești viața pe care o meriți. Te voi ghida pas cu pas către o viață plină de succes și fericire.

Rezultatele sunt greu de cuanficat, dar o mică parte din ele pot fi:

Sunt aici să te ajut să descoperi ADEVĂRUL: înfricoșător, distractiv, interesant și profund, care îți va schimba viața pentru totdeauna.

Să te duc în locuri despre care nu știai că există sau despre care nu credeai că sunt posibile.

Să te țină la un standard mai înalt… pentru că meriți asta.

Slujesc oameni care sunt determinați să evolueze, să lase în urma durerea, fricile, traumele și nefericirea și să îmbrățișeze succesul și fericirea.

Transformarea ta este motivul pentru care mă trezesc.

Nu fac promisiuni, creez descoperiri.

Sunt un Haker al minții subconștiente. Te ajut să transformi credințe, să dizolvi frici și tipare neproductive și construiesc noi realități… dar numai dacă ești dispus să îți asumi responsabilitatea pentru succesul care urmează.

Te văd cu totul și am încredere că tu ai răspunsurile.

Te ajut să ”citești” dincolo de aparențe, dincolo de mintea critică.

Slujesc cu putere, cu dragoste, onestitate, perspicacitate și pasiune.

Acesta este angajamentul meu pentru tine.

Ești gata să îți transformi viața?
Programează o sesiune gratuită cu mine și hai să facem primul pas împreună.

Certificări, Diplome, experiență

Teraput certificat în metoda Rapid Transformational Therapy & Coaching, Hipnoterapeut specializat în terapia prin regresie, NLP Coach, autor, mentor și trainer pentru femeile care își doresc să-și ia puterea înapoi, să vindece traumele și tiparele care le împiedică să se simtă împlinite cu adevărat; 
 

De-a lungul timpului am acumulat peste 500 de ore în experiența de lucru 1:1 și în programele de grup pe care ghidez. 

RTT - Rapid Transformational Therapist

sub îndrumarea Marisei Peer

Certified Hypnotherapist

International Certified Hypnotherapist - Hipnoză regresivă

NLP Advaced

Programare Neurolingvistică, Psihologie aplicată, Psihologia relației de cuplu, comunicare nonverbală

Membru I.A.C.T.

Testimoniale

Oana draga mea îți mulțumesc că mi-ai ieșit în cale și am descoperit magia pe care o faci. Mi-a plăcut că mi-ai răspuns întrebărilor de dinainte de ședință și astfel s-a creat o legătură frumoasă între noi două. În timpul sesiunii m-ai ghidat exact în procesul în care îmi doream să intru. Nu m-ai luat pe ocolite sau pe tehnici cu care nu aș fi rezonat, ci mi-ai servit exact exact resursele pe care le căutam. Mi-a plăcut cât de intensă a fost sesiunea și faptul că poveștile noastre au fost foarte conectate cu tematica sesiunii. Prima veste bună pentru mine a fost că m-am trezit cu o comandă de carte în timpul sesiunii. Două zile mai târziu am mai vândut două cărți. Am lucrat vechile convingeri de bani și apoi le-am testat pentru a mă asigura că am finalizat procesul. Lucrurile se schimbă, atât în interior cât și în exterior și îți mulțumesc pentru ușurința cu care m-ai ghidat spre aceste schimbări.
Dorela Iepan
Autor
Am cunoscut-o pe Oana când am simțit ca totul nu mai merge in viața mea și ca multe chestii se întâmplau așa doar ca sa se întâmple și cam atât. Am avut prima ședința cu Oana undeva in Februarie anul acesta și vreau sa va spun ca lucrurile au inceput sa meargă frumos așa cum imi doream. A apărut in viața mea persoana pe care mi-o doream, mi-am schimbat job-ul și știu ca și de acum încolo lucrurile vor evolua frumos. Oana ești minunata❤️ și faci lucruri extraordinare cu “bagheta magica”. Fericirea și iubirea stau in pași făcuți mărunți și ghidați.🤍 Recomand cu mare încredere și caldura! 🥰😘
Mirela Bucșă
În Martie 2022 am cunoscut-o pe Oana. O femeie ca noi toate, cu familie, cu traume, cu experiențe de viață. Însă Oana avea un curaj și o determinare incredibile de a se vindeca în emoțiile ei, de a împărtăși experiența ei și de a aduce ceva frumos în viața altor oameni. Ea organiza un program de grup, terapie prin artă, și ceva m-a atras spre programul ei. Am mers cu deschidere și cu simplitate, bănuiam că va fi mai mult de atât și chiar a fost. Din tot ce a studiat și a experimentat a venit cu informații noi, cu idei și exerciții out of the box adaptate ei, și cu unele chiar din propria-i inspirație. Oana era un om ca mine, care avea curajul să vorbească altor oameni, și o făcea cu așa multă înțelepciune și lejeritate, și totuși cu structură. Exact pe sufletul meu.
Smaranda Ciurdărean
Autor
Una dintre cele mai puternice experiențe din viața mea. Dacă nu ai lucrat cu această femeie, pierzi. Acest lucru vă va ajuta să accesați potențialul care se află în stare latentă în voi!
Silvia
Am invatat sa așez lucrurile in favoarea mea, de cate ori ma ia panica, frica, gandurile negre, le schimb imediat și mai apoi și starea mea se schimba, asta datorită tie 🥰 ca m ai invatat cum sa gestionez situațiile nefavorabile. Și am început sa ma detașez super mega ușor. Știu ca dacă ma detașez , vine 🥰
Bianca
Oana m-a ajutat sa conștientizez sursa stărilor mele de anxietate care ma blocau câteodată sa iau decizii ca antreprenor. In fata anumitor riscuri, mi se declanșa starea de anxietate. Împreuna cu Oana am reușit sa găsesc sursa și sa înlocuiesc convingerile limitative care ma blocau cu convingeri care mi-au permis sa avansez in afacerea mea. Mulțumesc Oana! Îți sunt recunoscătoare ca te-am cunoscut. 🙏 Dincolo de profesionist, esti un OM deosebit.
Adriana Radu
Founder Business UPcelerator
Doamne Oana, vreau să îți mulțumesc încă o dată pentru faptul că am reușit. Parcă visez, sunt așa...oare visez că mi se întămplă asta? Am o relație frumoasă de aproape două luni, care a apărut în viața mea în mai puțin de doua luni după sesiunile cu tine. Omul ăsta este atât de bun și de cald cu mine...și protector. Totul e atât de natural. Mulțumesc mult! Nu aș fi reușit fără tine Recomand cu mare încredere și caldura!
Mirela
WOW. A fost o schimbare completă în mai multe moduri decât știu să descriu. Oana este fix omul de care aveam nevoie în călătoria mea. Primele Rezultate s-au văzut chiar după prima ședință când atacurile de panică s-au rărit. O recomand.
Bianca
Shopping Cart