fbpx

Înscrie-te acum în rogramul nostru de transformare personală și începe călătoria către un corp de care să fii mândră

Reinventează-ți silueta și sănătatea.

Slăbește sănătos, cu rezultate pe termen lung și foarte lung, printr-o metodă HOLISTICĂ, NOUĂ, DIFERITĂ

Alătură-te programului meu unic de transformare personală și experimentează o schimbare reală și durabilă.

Sunt Oana,

 și sunt aici să te ajut să-ți atingi obiectivele de a avea un corp de care să fii mândră și să-ți redescoperi energia și vitalitatea. 

Deși poate te întrebi de ce să participi la un program de slăbit conceput de cineva care nu a fost niciodată gras, îți pot spune că am ajutat deja multe femei ca tine să-și transforme viața. 

Îmi place să fac oamenii să se simtă în elementul lor și să aibă încredere că schimbarea este posibilă și pentru ei. 

Sunt hotărâtă să te ajut să ai încredere în tine și să îți atingi obiectivele.

Hai să facem asta împreună!

Am creat acest program de transformare personală pentru că vreau să te ajut să te simți bine în pielea ta. Cu ajutorul tehnicilor de hipnoterapie, RTT și NLP, îți voi arăta cum să descoperi și să vindeci cauzele emoționale care te sabotează. Nu e vorba doar de slăbit – este despre a învăța să îți asculți corpul, să îți înțelegi emoțiile și să le gestionezi eficient.

Pe scurt:

 • Identificăm și înlocuim obiceiurile nesănătoase.
 • Îți ofer tehnici avansate pentru sănătate și imunitate.
 • Folosesc RTT și transe de hipnoterapie pentru a te ajuta să slăbești.
 • Îți arăt cum să gestionezi poftele și mâncatul emoțional.

Vei rămâne cu o serie de transe hipnotice pe care le vei putea folosi și după finalizarea programului. Vei continua reprogramarea subconștintientului și a programelor din subconștient cu ajutorul transelor.

O veste și mai bună este că, vei putea asculta aceste transe în timp ce faci sportul, deci nu ai nevoie de TIMP suplimentar pentru a implementa ceea ce înveți în acest program.

Povești de succes

Marisa Peer este mentorul meu și sunt certificată ca hipnoterapeut și în terapia RTT, prin programul ei. Tot ceea ce eu dau mai departe, este talentul meu, căruia i s-au adăugat tehnicile create de Marisa și care au atât de mult impact. Poveștile de mai jos, sunt din programul de slăbit al Marisei și nu ți le dau ca să te impresionez sau te conving (sau poate chiar vor avea acest impact), dar vreau să vezi că se poate, ca e real, că și pentru tine e posibil. 

Cum a avut succes hipnoza pentru pierderea în greutate pentru celebra Anna Richardson (poveste redată de The Telegraph)

„Hipnoza pentru pierderea în greutate – Hipnoza este cea mai eficientă metodă de a pierde în greutate și de a menține rezultatele pentru totdeauna. Spre deosebire de alte metode, hipnoza potrivită face ca totul să fie atât de ușor.

Anna Richardson vorbește despre cum a pierdut peste 15 kg și a menținut greutatea timp de patru ani după o singură sesiune cu Marisa Peer.

Anna studiază hipnoza pentru pierderea în greutate ca o modalitate de a ajuta oamenii în relația lor cu mâncarea. Interesul ei a fost stârnit în timpul filmărilor pentru emisiunea Supersize în 2008. Anna a identificat cauzele rădăcină prin hipnoterapie cu cunoscuta terapeută Marisa Peer și a descoperit că obiceiurile ei alimentare au fost formate în copilăria timpurie. Tatăl ei a încercat să o consoleze – în absența mamei – oferindu-i delicatese precum pește și cartofi prăjiți (acompaniate de băuturi carbogazoase).

Totuși, după o singură sesiune de hipnoterapie pentru pierderea în greutate, Anna a pierdut 15 kg – ajungând la 60 kg – greutatea exactă pe care i-o spusese terapeutei că o consideră ideală. „M-am trezit făcând alegeri alimentare mai bune, fără să-mi dau seama – a fost ciudat,” admite ea.

Succesul Tinei folosind hipnoterapia pentru pierderea în greutate:

Înainte de Marisa, viața mea era mizerabilă. Nu aveam stimă de sine, fiecare eveniment social era o traumă de panică, ce să port (îmi va veni?). Ratam vacanțe pentru că nu eram suficient de fit pentru altceva decât activități ușoare.

Trăind din alimente procesate, cafea și biscuiți, nu știam că combustibilul poate fi cumpărat fără ciocolată și mâncam mai multe batoane zilnic – la ce mă gândeam? Mâncam necontrolat toată ziua, în fiecare zi. A trebuit să accept faptul că mă auto-vătămam cu mâncare.

Nu mai e cazul, viața este prea scurtă pentru a nu putea participa, a avea silueta pe care o dorești, a purta hainele care îți plac, a te simți bine cu cine ești și a te plăcea mai mult pe tine însuți.

Nu pot să-ți mulțumesc suficient, Marisa. Acum folosesc zilnic descărcarea Hypno. Din februarie anul acesta, am pierdut 32 kg folosind o combinație între planul de pierdere în greutate (pe care îl ador), dar am citit și multe cărți de terapie și am investit timp pentru a aborda problemele din capul meu astfel încât să nu mă întorc la ceea ce făceam înainte. 

Cum se desfășoară programul meu

Programul meu de patru zile îți oferă toate resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele de slăbit și de a-ți transforma viața. 
Fiecare sesiune este concepută pentru a aborda diferite aspecte ale călătoriei tale de transformare personală.

Întâlnirea 1: Fundamentarea schimbării

 • Introducere și stabilirea obiectivelor: Discutăm despre program și cum funcționează. Fiecare își stabilește obiectivele personale pentru această călătorie.
 • Explorarea cauzelor emoționale: Facem o sesiune de grup pentru a identifica cauzele emoționale care stau la baza problemelor tale de greutate. Te voi ghida prin exerciții de introspecție.
  •  relația ta cu mâncarea 
  • relația ta cu corpul tău
  • convingeri limitative
  • blocaje
 • Sesiune de RTT
  • Regresie la sursa cauzei, motivul pentru care kilogramele au ,,apărut” și refuză ,,despărțirea” de tine
  • Întelegerea cauzei
  • Întreruperea tiparului (Îți iei la revedere de la acea parte din tine care a refuzat până acum să renunțe la kilogramele în plus.)
  • Instalarea comenzilor pentru slăbit cu ajutorul sugestiilor și terapia cu comanda celulară.
  • Practic, vom comanda împreună corpului tău să înceapă un proces natural de ardere a grăsimilor.
  • Kilogramele în plus vor începe ,,să se scurgă ca o înghețată uitată în căldura soarelui”.

Întâlnirea 2: Adoptarea obiceiurilor sănătoase

 • Sesiune de Q&A cu Georgiana Eremia – nutricoach cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Vom afla direct de la un specialist care sunt alegerile câștigatoare în procesul de remodelare a corpului. Principiile alimentației conștiente și cum te poate ajuta să slăbești.

 • RTT pentru vindecare emoțională: Vom folosi RTT pentru a identifica și vindeca trauma emoțională legată de alimentație. Te voi ghida prin exerciții de introspecție și eliberare emoțională.

 • Eliberearea de adicții precum nevoia de zahăr sau mâncatul emoțional și reprogramarea obiceiurilor pentru alegeri alimentare sănătoase (script personalizat de hipnoză sugestivă).

Întâlnirea 3: Transformarea mentalității

 • NLP și schimbarea obiceiurilor: Îți voi prezenta tehnici de NLP pentru a modifica comportamentele alimentare nesănătoase. Vom face exerciții practice de reprogramare a mentalității.
 • Hipnoterapie pentru slăbit: Vom avea o sesiune de hipnoterapie axată pe reducerea poftei de mâncare nesănătoasă și creșterea motivației. Vom folosi vizualizarea pentru a-ți atinge obiectivele de slăbit.
 • Instalarea inelului gastric virtual pentru reducerea porțiilor de mâncare.

Întâlnirea 4: Consolidarea și menținerea rezultatelor

 • Recapitulare și evaluare: Vom recapitula principalele concepte și tehnici învățate. Vom evalua progresul tău personal.
 • Plan de menținere a greutății: Te voi ajuta să creezi un plan personalizat pentru menținerea greutății și a obiceiurilor sănătoase. Îți voi da sfaturi pentru a rămâne motivat și a evita recăderile.
 • Sesiune finală de hipnoterapie: Vom avea o sesiune de hipnoterapie pentru consolidarea rezultatelor și creșterea încrederii în sine.
 • Îți voi arăta tehnici de auto-hipnoză pentru a susține continuu obiectivele de slăbit.
 • Întrebări și răspunsuri: Vom avea o sesiune deschisă pentru întrebări și clarificări. Vom discuta despre experiențele tale și vom împărtăși reușitele.

Beneficii pe termen lung

Nu este vorba doar de slăbit. Este despre a te simți bine în pielea ta și a avea o viață sănătoasă și echilibrată. Participanții la programul meu au raportat nu doar pierderi de greutate, ci și îmbunătățiri semnificative ale stării generale de sănătate, creșterea energiei și o mai bună gestionare a stresului.

Ce trebuie să știi?

 • Este singura dată când poți participa în program live la acest preț.
 • Vei primi înregistrarea programului și vei putea relua de câte ori ai nevoie.

Când se desfășoară?

 • 13 & 14 iunie 2024, de la 19:00
 • 20 & 21 iunie 2024, de la 19:00

Investiția ta: 1100 lei

Bonusuri

 • 1 sesiune 1:1 cu nutri coach Georgiana Eremia 
 • 1 sesiune cu Alexandra Totoret despre cum putem adăuga cu ușurință sportul la rutina noastră zilnică.

Întrebări frecvente

Cât durează programul?

  • Programul durează patru zile, dar vei avea acces la sesiuni pentru a le relua oricând.

Este programul potrivit pentru mine?

  • Programul meu este conceput pentru femei care doresc să slăbească sănătos și să își schimbe obiceiurile alimentare.

Ce metode sunt folosite?

  • Folosesc hipnoterapie, RTT și NLP pentru a aborda cauzele emoționale ale kilogramelor în plus și pentru a-ți schimba obiceiurile alimentare.